DziadekZuo Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Siemanko! Jestem początkującym piwowarem, tak naprawdę swoje piwa liczę dopiero od tych z zacieraniem, więc za sobą mam tylko dwa. Pomysłów mam pełno w głowie, więc nie raz zawrócę komuś głowę tutaj na forum ? Dzięki i do zobaczenia w postach ! Robert87 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony07 Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 11 godzin temu, DziadekZuo napisał: więc nie raz zawrócę komuś głowę tutaj na forum ? Witaj! I zawracaj ! Robert87 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaingorn Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 (edytowane) Siemano, spamuj dużo tylko z głową Szukaj odpowiedzi w poprzednich wątkach, najczęściej spotykane problemy były wyjaśniane już x razy w ramach pomocy na forum. I nie przejmuj się prześmiewczo szyderczym humorem niektórych userów Życzę dużo czasu na warzenie, samych udanych warek no i standardowo: cierpliwości. Edytowane 4 Marca 2019 przez kaingorn Yamato 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi