Mario23 Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Witam czy ktoś mógłbym mi powiedzieć dlaczego Brewness nie wylicza mi IBU?? Trzeba mieć jakiś abonament wykupiony lub coś w tym stylu?? 2 pytanie gdzieś wyczytałem e brewness źle wylicza IBU czy warto więc w niego inwestowac jakby się okazało ze trzeba coś tam wykupić pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Zapytaj w ich wątku : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Mi wylicza, może nie wklepujesz jakis paramertów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario23 Opublikowano 10 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 doszedłem co robiłem nie tak:) po obejrzeniu filmów na you tube zamiast chmiel ustawić na gotowanie to ustawiałem na zacieranie;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi