Jump to content

Twardość wody


Recommended Posts

Czy przy takich parametrach wody jest jakiś sens dodawania gipsu piwowarskiego:

 

image.png.ef51d982e6d4f387aaee2282736df957.png

 

Niby jest twarda, ale może powinna być jeszcze twardsza (pale ale) :D ?

 

BTW. Tak w ogóle na jakim etapie się ten gips dodaje ? Gotowania ?

Edited by nitro2311
Link to comment
Share on other sites

Już bym jej bardziej nie „zatwardzał”. 

Gips ma na celu zmodyfikować wodę, nie brzeczkę czyli dajesz go do wody do zacierania i do wody do wysładzania. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.