schrol Opublikowano 20 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Witam wszystkich na forum. Nazywam się Sławek i pochodzę z Lubuskiego. Może teraz uda mi się jakieś własne piwo popełnić? Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 20 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 3 godziny temu, schrol napisał: Może teraz uda mi się jakieś własne piwo popełnić? Dużo frajdy i dobrego piwa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaingorn Opublikowano 20 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Kupuj sprzęcik, czytaj i oglądaj materiały na temat warzenia i leć z tematem do przodu Sama frajda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schrol Opublikowano 20 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Zaczynam od zera. Trochę mi spadnie. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi