drhambone Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Witam Mam na imię Tomek i mieszkam w malutkiej wiosce niedaleko Zielonej Góry. Piwo pije systematycznie i ostatnio przestało mi smakować praktycznie wszystko, co znajdę na sklepowych półkach. Do miejsc gdzie można wypić piwo craftowe mam daleko i oczywiście zawsze problem z powrotem do domu po takiej degustacji Postanowiłem rozpoznać temat samodzielnej produkcji piwa na własne potrzeby i tak trafiłem na to forum. Dwa tygodnie lektury, obejrzane dziesiątki filmów na youtube i postanowiłem spróbować. Czekam właśnie na zamówioną Coobrę CB5 i w weekend moje pierwsze warzenie Trzymajcie kciuki! Pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tkaczu Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Witaj. życzę wielu smacznych warek i fajnej zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anatom Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Bardzo dobrze że zaczynasz od razu od zacierania. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi