Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pikoder Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Witam wszystkich Chciałbym Wam zaprezentować wyniki mojej pracy, czyli projekt i wykonanie małego mobilnego rollbara przystosowanego do kegów cornelius 9l. Założeniem było upakowanie kega, butli i kranu w jednym miejscu, oraz to aby taki wyszynk zajmował mało miejsca, był lekki oraz to by móc go bezproblemowo przetransportować w inne miejsce. Czekam na Wasze opinie, oraz co można by udoskonalić w kolejnej wersji. Pozdrawiam Tomi23, Gemin, ogoun i 3 innych 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek.b Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Wygląda rewelacyjnie. Rozwiązanie montażu kranu genialne. Jak wygląda kwestia chłodzenia? Butla to 1L czy 2L? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorek007 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Mi też się podoba. Ekstra pomysł! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 super sprawa:) jak zacznę rozlewać do kegów to może sobie coś takiego zrobię:) jakich jest wymiarów zewnętrznych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikoder Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 - Kwestia chłodzenie niestety to wyjmowanie kega i wkładanie go do lodówki bądź całego rollbaru. Butle do gazu mam 2l (1,5 kg). - Wymiar zewnętrzne samej skrzynki to 36x25x48 [cm]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi