bielok Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Cześć. W dniu 5.10.2019 o 10:30, Hanys93 napisał: Przy mocnych nie masz innego wyjscia bo musisz na gesto zacierac. Dwa razy użyłeś tego stwierdzenia w tej dyskusji. Ale dla mocnych piw możesz zacierać standardowo, wysładzać standardowo jak dla jasnych i odparowywać brzeczkę (tą metodę ja stosuję). Słabą tylną brzeczkę możesz użyć do zacierania następnej warki, co także praktykuję gdy muszę mieć dużą ilość mocnego piwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanys93 Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 3 godziny temu, bielok napisał: Cześć. Dwa razy użyłeś tego stwierdzenia w tej dyskusji. Ale dla mocnych piw możesz zacierać standardowo, wysładzać standardowo jak dla jasnych i odparowywać brzeczkę (tą metodę ja stosuję). Słabą tylną brzeczkę możesz użyć do zacierania następnej warki, co także praktykuję gdy muszę mieć dużą ilość mocnego piwa. Hej, a no pewnie ze tez tak idzie, ale przy intensywnym i dlugim gotowaniu tez bedziesz mial przyciemnienie barwy - jesli w danym piwie nie ma to znaczenia i jesli masz w planach zaraz robic kolejne mocne i zacierac wyslodzinami to jak najbardziej okej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się