dav23 Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Witam. Mam pytanie, ile użyć ekstraktu słodowego w syropie ( zamiennik cukru)? Planowana warka, to Berley Wine warzona z gotowca. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Tyle ile potrzeba, do osiągnięcia zamierzonego Blg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 A może coś więcej o tej warce? Jakie składniki? Jakie zakładane blg początkowe? Polecam skorzystać z tego: https://www.brewersfriend.com/homebrew/recipe/calculator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 2 godziny temu, dav23 napisał: Witam. Mam pytanie, ile użyć ekstraktu słodowego w syropie ( zamiennik cukru)? Planowana warka, to Berley Wine warzona z gotowca. Pozdrawiam 5 kg Kaniutek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się