Mosee Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 (edytowane) Witam się z wszystkimi na forum. Pierwsza warka (Pale Ale) aktualnie kończy burzliwą fermentacje. Rzuciłem się od razu na zacieranie- wierze że doświadczenia z wianiarskiego hobby mi pomogą. Jak dotychczas nie miałem pytań więc i powodu by pisać na forum nie było... Pozdrawiam, Sławek. Edytowane 16 Czerwca 2010 przez Mosee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 od razu od zacierania, czeka Cię plus od Jejskiego miło powitać Cię na forum, samych sukcesów życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Jak Wiktor napisał tak się stanie Plusik za pierwszą zacieraną warkę. Piwowarze witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Witam z Wlkp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Super. I ja witam kolejnego piwowara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Ceść ale notujemy wysyp nowych piwowarów, życzę sukcesów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danko Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Ceść ale notujemy wysyp nowych piwowarów, życzę sukcesów Może nowych na tym forum? Witam i udanych warek życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seniorroberto Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 No wreszcie kujawsko pomorskie się ruszyło! Krzyżak wita Tyfusa ... do roboty! trzeba dać dobrym piwem odpór "śląskiej nawałnicy"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Witam serdecznie i życzę powodzenia w piwowarzeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 I ja witam po sąsiedzku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosee Opublikowano 18 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Witam, witam. Nawet wybierałem się do Nakła dwa tygodnie temu, zobaczyć profesjonaliste przy pracy. Niestety z wyprawy nic nie wyszło. ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi