Kunter Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Jestem zielony w temacie piwowarstwa ale gdyby nie to forum nie znalbym nawet tej namiastki ktora juz poznalem. Jako ze praktyka czyni mistrza po łyknięciu szczypty teorii i "uwarzeniu" 2 warek z brewkitow postanowilismy ze szwagrem( pod wielkim wplywem tego forum) przejsc do konkretow - warzenia ze słodu... ale o tym to juz w innym miejscu. Witam wszystkich i z gory dziekuje za okazana pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Witam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro_y Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Wtaj, zacierania nie będziesz żałował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Witam, + za zacieranie nie będzie, ale uzupełnij profil, co Cię lepiej poznamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Cześć ze szwagrem dacie rade > życzę by produkcja się bilansowała ze spożyciem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guma77 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Cześćze szwagrem dacie rade > życzę by produkcja się bilansowała ze spożyciem z tym może być ciężko, u mnie cały czas deficyt, a dwa fermentatory cały czas w użyciu. A dwie głowy to nie jedna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Jesteś z Grudziądza, czy mi się zdaje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się