Kunter Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 Jestem zielony w temacie piwowarstwa ale gdyby nie to forum nie znalbym nawet tej namiastki ktora juz poznalem. Jako ze praktyka czyni mistrza po łyknięciu szczypty teorii i "uwarzeniu" 2 warek z brewkitow postanowilismy ze szwagrem( pod wielkim wplywem tego forum) przejsc do konkretow - warzenia ze słodu... ale o tym to juz w innym miejscu. Witam wszystkich i z gory dziekuje za okazana pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jejski Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 Witam serdecznie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ro_y Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 Wtaj, zacierania nie będziesz żałował. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieron Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 Witam, + za zacieranie nie będzie, ale uzupełnij profil, co Cię lepiej poznamy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szwed Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 Cześć ze szwagrem dacie rade > życzę by produkcja się bilansowała ze spożyciem Link to comment Share on other sites More sharing options...
guma77 Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 Cześćze szwagrem dacie rade > życzę by produkcja się bilansowała ze spożyciem z tym może być ciężko, u mnie cały czas deficyt, a dwa fermentatory cały czas w użyciu. A dwie głowy to nie jedna Link to comment Share on other sites More sharing options...
dori Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Witam na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sojer Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Jesteś z Grudziądza, czy mi się zdaje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now