Kozmo Opublikowano 14 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Czolem, co myslicie o dodawaniu ekstraktow smakowych w trakcie cichej fermentacji? Ja mam tą o to buteleczke ekstraktu waniliowego i zastanawiam sie czy zadać na cichą troche. Sam nawet nie wiem ile. Ogólnie to dobry pomysl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INTseed Opublikowano 14 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 To ma cukier? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozmo Opublikowano 14 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 (edytowane) tak woda, etanol 35%, cukier, wanilla bean extract ewentualnie moglbym dodac zaraz przed rozlewem Edytowane 14 Listopada 2019 przez Kozmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał z Łodzi Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Tez się nad tym zastanawiałem. Też jestem ciekaw efektu. Moze przy którejś warce odleje z 5L do osobnego pojemnika i dodam takiego ekstraktu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INTseed Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Ewentualnie daj mniej cukru i do każdej butelki daj od 1 do iluś tam kropel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się