Bartosz Wyderka Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Szybkie pytanie, czy jeśli wlało mi się trochę oxi z rurki fermentacyjnej(nie wiem co mnie podkusiło na oxi w rurze ) do soku jabłkowego z już zadanymi drożdżami, to będzie to miało jakiś wpływ na fermentacje? Cydr wstawiłem wczoraj w nocy i póki co żadnej oznaki fermentacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotohobby Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Nie będzie miało wpływu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Wyderka Opublikowano 8 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Kamień z serca. Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się