Przemas.IE Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Chodzi mi po głowie kadź zacierna oparta na garze 70 L nierdzewnym z kranem. Chodzi mi o to czy jest ktoś kto buduje taki sprzęt. Chciałbym żeby kadź posiadała fałszywe dno wycięte laserowo, odpowiedniej mocy grzałki oraz mieszadło napędzane silnikiem z możliwością ustawiania obrotów.Z góry dziękuję za porady typu "zbuduj sam" to proste... nie jestem majsterkowiczem. Jeśli jest ktoś kto podjął by się tego, proszę o wycenę Dzięki serdeczne Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabllo_Lodz Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Pogadaj z @PiwoLab, ma nawet na olx gotowe zestawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas.IE Opublikowano 23 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Podbijam pytanie, naprawdę nikt nie robi takich rzeczy ?Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Napisz do kolegi @lewatywa8 on na pewno Ci pomoże. Kubuch 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Możesz jeszcze spróbować u kol. @sprawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anatom Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Czasem pojawiają się ogłoszenia na giełdzie jak np to Ewentualnie daj ogłoszenie i może się ktoś zgłosi. Nikt specjalnie na sprzedaż raczej nie robi takich zestawów. Albo na zamówienie albo używane od piwowara który zmienia sprzet/przestaje warzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas.IE Opublikowano 25 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 No właśnie chodzi o to żeby ktoś mi to zbudował Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaniutek Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Z doswiadczenia, proponuję skorzystać z giełdy. Bedzie taniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 (edytowane) Ja odpadam brakuje czasu ale dzięki za polecenie Edytowane 26 Lutego 2020 przez sprawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas.IE Opublikowano 26 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Ja odpadam brakuje czasu ale dzięki za polecenie Szkoda, bo podobuje mnie się ten gar ze zdjęcia Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 To niestety tylko 50 Jeśli chcesz mogę pomóc w zdobyciu części Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas.IE Opublikowano 26 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 50 L tez by dało radę... musi mi to ktoś poskładać bo ja jestem lewy z majsterkowania, nie że nic nie umiem... ale pewnych rzeczy nie dotykam...Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert87 Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Ja mogę Ci to poskładać do kupy:) z przyjemnościąWysłane z mojego TA-1053 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas.IE Opublikowano 26 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Chodzi o to żeby to ktoś zrobił od a do z... czyli zakupił garnek, wszystko co potrzebne, poskładał do kupy, doliczył swoją robociznę i wysłał mi do Irlandii ( transport ja ogarnę)... po przemyśleniach doszedłem do wniosku ze 50 litrów mi wystarczy. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 2 godziny temu, Robert87 napisał: Ja mogę Ci to poskładać do kupy:) z przyjemnością Wysłane z mojego TA-1053 przy użyciu Tapatalka No i sie wszystko wyjasnilo Jak bedziecie potrzebowac czesci... typu lopaty mieszadla fd grzalki to sluze pomoca :d tylko sie dogadajcie... a no i na grzalki trzeba bedzie troche poczekac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas.IE Opublikowano 26 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 No i sie wszystko wyjasnilo Jak bedziecie potrzebowac czesci... typu lopaty mieszadla fd grzalki to sluze pomoca tylko sie dogadajcie... a no i na grzalki trzeba bedzie troche poczekac Tzn, jak długo...?Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert87 Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Sie nie martw, mam zestaw 2 grzałek do kega euro Sprawek jak coś to dolicz mnie do listy na grzałki euro;)Wysłane z mojego TA-1053 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Znajde chwilke czasu to zrobie taki formularz jak ostatnio... sporo osob jeszcze pyta o grzalki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas.IE Opublikowano 27 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Panowie troche off topic sie tu robi...Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuch Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Dokładnie ;-) każdy tylko Facebook Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert87 Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 To co? Działamy Przemas?Wysłane z mojego TA-1053 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Przemas jak sie grzalki interesuja to do formularza sie trzeba dopisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas.IE Opublikowano 28 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Jaki jest okres oczekiwania?Wstępnie juz jestem ugadany z kolegą@lewatywa8 , on by to dla mnie budował, wszystko zależy jak długo bedzie trzeba czekać na grzałki....Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 długo... po zebraniu chetnych na 40 grzalek okolo miesiaca napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas.IE Opublikowano 28 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Hmm, to nie az tak strasznie...Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi