Haber_opakowania Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Cześć wszystkim Nazywam się Łukasz i jestem przedstawicielem handlowym w firmie produkującej opakowania. Zaopatrujemy już kilka browarów w opakowania i mamy już w tej kwestii pewne doświadczenie. Z uwagi na mój charakter pracy, bywam oczywiście osobiście w browarach. Mieszkam w Świeciu i mam tutaj taki mały fajny sklepik, który skupia się głównie na piwach z różnych regionów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchelli Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Czy takie cos do wysylki dostane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizi Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Od ilu sztuk wysyłacie? Na tym forum to raczej detaliczne ilości wchodzą w grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sredstvom Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Ciekawy model przedstawicielstwa handlowego - 2 dni bez odpowiedzi... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi