Pierre Celis Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 PINTA w końcu na swoim! Po blisko 10 latach kontraktowego warzenia w zawierciańskim Browarze na Jurze oraz Browarze Zarzecze, chłopaki uruchomili produkcję w nowiutkim browarze umiejscowionym w Wieprzu k. Żywca. Okazją do wizyty było warzenie piwa, które zdobyło Grand Prix w IX edycji Warszawskiego Konkursu Piw Domowych im. Wojtka Trześniowskiego. To Session IPA autorstwa Pawła Twardaka. Browar w szczegółach pokazał nam Ziemek Fałat. Potem zrobiliśmy jeszcze jedną rundkę z udziałem Michała Cebuli. Gotowi na zwiedzanie? Zapraszam! View the full article Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się