Pierre Celis Posted March 13, 2020 Share Posted March 13, 2020 PINTA w końcu na swoim! Po blisko 10 latach kontraktowego warzenia w zawierciańskim Browarze na Jurze oraz Browarze Zarzecze, chłopaki uruchomili produkcję w nowiutkim browarze umiejscowionym w Wieprzu k. Żywca. Okazją do wizyty było warzenie piwa, które zdobyło Grand Prix w IX edycji Warszawskiego Konkursu Piw Domowych im. Wojtka Trześniowskiego. To Session IPA autorstwa Pawła Twardaka. Browar w szczegółach pokazał nam Ziemek Fałat. Potem zrobiliśmy jeszcze jedną rundkę z udziałem Michała Cebuli. Gotowi na zwiedzanie? Zapraszam! View the full article Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now