Skocz do zawartości

Liście kaffiru


kokesz43

Rekomendowane odpowiedzi

Do gotowania nie próbowałem. Daję przed zlaniem do kega. Uwaga tylko: zalewam wrzątkiem (ze 100ml) i z minutę staram się podtrzymać wrzenie. Później chwila na zimnej posadzce w garażu i... chlup do baniaka. Na pierwszy raz zacznij od małych ilości, gdyż kaffir potrafi przykryć wszystko.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

25 minut temu, Radi_wroc napisał:

Do gotowania nie próbowałem. Daję przed zlaniem do kega. Uwaga tylko: zalewam wrzątkiem (ze 100ml) i z minutę staram się podtrzymać wrzenie. Później chwila na zimnej posadzce w garażu i... chlup do baniaka. Na pierwszy raz zacznij od małych ilości, gdyż kaffir potrafi przykryć wszystko.

Dam 3 g zwłaszcza, że jeszcze amarillo i citra poleci do gara. Kwestia tylko czy mogę to dać na ostatnie parę minut, bo średnio mi się chce bawić potem z tym.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.