Piotr Lachowicz Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Witam, stanąłem przed wyzwaniem uwarzenia pierwszej warki. Od razu pojawił się problem... Posiadam Brewkit Brewferm Belgian Wit. Mam pytanie odnośnie dodania cukru. Posiadam cukier kandyzowany biały (1kg) zakupiony w browamatorze oraz ekstrakt słodowy (również 1kg). Czego użyć i dlaczego? Jeżeli cukier to kiedy i jak dodać cukier do brewkitu? Pozdrawiam, Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizi Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Użyj ekstraktu. Cukier kandyzowany nie pasuje do witbiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lachowicz Opublikowano 1 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Dziękuję za odpowiedź. Zrobię tak jak proponujesz. Pozdrawiam, Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się