El Guero Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 (edytowane) Witam, Poproszę o weryfikację receptury na warkę 12L: 2,5 kg pale ale 0,5 kg płatki owsiane 0,2 kg Czekoladowy ciemny Strzegom 0,2 kg Jęczmień prażony Strzegom Fuggle 15 g 60 min Zacieranie jedno temperaturowe Gęstwa FM13 z Dry stouta Celuję w 15-16 BLG Mam jeszcze w zapasie trochę słodu karmelowego Crystal 50 EBC Pozdrawiam Edytowane 17 Maja 2020 przez El Guero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Jeśli IBU wychodzi jak trzeba to reszta jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się