michas901 Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 Część, czy ktoś się orientuje gdzie można zakupić oring do reduktora co2 widoczny na zdjęciu? Po rozebraniu okazało się że jest pęknięty i wymaga wymiany. Czy macie pojęcie gdzie tego szukać, internet czy bardziej lokalnie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert87 Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 Szukaj w okolicy pod hasłem gazy techniczne, powinni mieć reduktory i zestawy naprawczeWysłane z mojego Ektra przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piwniczka Jerzego Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 Podłącze się pot temat. Mam reduktor marki hiwi w którym po podłączeniu do butli powoli wzrasta ciśnienie aż zadziała zawór bezpieczenstwa niezależnie jak skręcona jest śruba nastwcza. Czy u mnie może też być problem tą uszczelką? Da się taki reduktor zregenerować? Link to comment Share on other sites More sharing options...
michas901 Posted July 27, 2020 Author Share Posted July 27, 2020 Niestety identycznej uszczelki nie udało mi się znaleźć. Sprawę załatwiły dwa oringi o odpowiedniej średnicy. Wszystko działa jak należy. Może komuś pomoże, pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smola Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 W dniu 19.06.2020 o 22:41, Piwniczka Jerzego napisał: Podłącze się pot temat. Mam reduktor marki hiwi w którym po podłączeniu do butli powoli wzrasta ciśnienie aż zadziała zawór bezpieczenstwa niezależnie jak skręcona jest śruba nastwcza. Czy u mnie może też być problem tą uszczelką? Da się taki reduktor zregenerować? Cześć, rozwiązałeś problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piwniczka Jerzego Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 Niestety nie. Po rozkręceniu reduktora okazało się że membrana z gumy sparciała i rozdarła się przy wyciąganiu. Nie udało mi się znaleźć nowej w internecie. Reduktor zasilił składzik rzeczy do naprawienia w niewiadomo kiedy przyszłości. smola 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAMTRY Posted March 4, 2022 Share Posted March 4, 2022 https://tusiekonczyinternet.pl/pl/p/Zestaw-naprawczy-reduktora-ODL/203 Pozdrawiam, Link to comment Share on other sites More sharing options...
robas Posted March 27, 2022 Share Posted March 27, 2022 W dniu 19.04.2021 o 12:08, Piwniczka Jerzego napisał: Niestety nie. Po rozkręceniu reduktora okazało się że membrana z gumy sparciała i rozdarła się przy wyciąganiu. Nie udało mi się znaleźć nowej w internecie. Reduktor zasilił składzik rzeczy do naprawienia w niewiadomo kiedy przyszłości. Odezwij się na priv o ile jeszcze nie znalazłeś " gumki" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts