michas901 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Część, czy ktoś się orientuje gdzie można zakupić oring do reduktora co2 widoczny na zdjęciu? Po rozebraniu okazało się że jest pęknięty i wymaga wymiany. Czy macie pojęcie gdzie tego szukać, internet czy bardziej lokalnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert87 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Szukaj w okolicy pod hasłem gazy techniczne, powinni mieć reduktory i zestawy naprawczeWysłane z mojego Ektra przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwniczka Jerzego Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Podłącze się pot temat. Mam reduktor marki hiwi w którym po podłączeniu do butli powoli wzrasta ciśnienie aż zadziała zawór bezpieczenstwa niezależnie jak skręcona jest śruba nastwcza. Czy u mnie może też być problem tą uszczelką? Da się taki reduktor zregenerować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michas901 Opublikowano 27 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Niestety identycznej uszczelki nie udało mi się znaleźć. Sprawę załatwiły dwa oringi o odpowiedniej średnicy. Wszystko działa jak należy. Może komuś pomoże, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smola Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 W dniu 19.06.2020 o 22:41, Piwniczka Jerzego napisał: Podłącze się pot temat. Mam reduktor marki hiwi w którym po podłączeniu do butli powoli wzrasta ciśnienie aż zadziała zawór bezpieczenstwa niezależnie jak skręcona jest śruba nastwcza. Czy u mnie może też być problem tą uszczelką? Da się taki reduktor zregenerować? Cześć, rozwiązałeś problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwniczka Jerzego Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Niestety nie. Po rozkręceniu reduktora okazało się że membrana z gumy sparciała i rozdarła się przy wyciąganiu. Nie udało mi się znaleźć nowej w internecie. Reduktor zasilił składzik rzeczy do naprawienia w niewiadomo kiedy przyszłości. smola 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMTRY Opublikowano 4 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 https://tusiekonczyinternet.pl/pl/p/Zestaw-naprawczy-reduktora-ODL/203 Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 27 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 W dniu 19.04.2021 o 12:08, Piwniczka Jerzego napisał: Niestety nie. Po rozkręceniu reduktora okazało się że membrana z gumy sparciała i rozdarła się przy wyciąganiu. Nie udało mi się znaleźć nowej w internecie. Reduktor zasilił składzik rzeczy do naprawienia w niewiadomo kiedy przyszłości. Odezwij się na priv o ile jeszcze nie znalazłeś " gumki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi