Markin Opublikowano 1 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Cześć, w domu fermentuje mi już Norwegian Farmhouse Ale na drożdżach MJ M12 Voss Kveik. Przez usterkę wagi zamiast 4 g zadałem 7 g zrehydatyzowanych kveików na 10 litrową warkę. Czy mam się spodziewać negatywnych rezultatów, czy mogę spać spokojnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizi Opublikowano 1 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Będzie ok Markin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markin Opublikowano 1 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 2 minuty temu, wizi napisał: Będzie ok Wielkie dzięki, taką odpowiedź pragnąłem usłyszeć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markin Opublikowano 1 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 3 godziny temu, tamtomasz napisał: Najgorsze, co ci się może przytrafić to fermentacja stanie w okolicy 5 Blg. Czy wtedy warka byłaby do odratowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majlosz Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 7 godzin temu, Markin napisał: Czy wtedy warka byłaby do odratowania? Podniesiesz temperaturę i będzie lux Markin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markin Opublikowano 2 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Może być ciężko, bo obecnie wysoko fermentują w 30 stopniach, ale nie ma co się martwić na zapas. Na razie wszystko wygląda w porządku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majlosz Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 42 minuty temu, Markin napisał: Może być ciężko, bo obecnie wysoko fermentują w 30 stopniach, ale nie ma co się martwić na zapas. Na razie wszystko wygląda w porządku Wstawisz do samochodu na cały dzień w słońcu i nie ma opcji by nie ruszyły xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markin Opublikowano 2 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 11 minut temu, majlosz napisał: Wstawisz do samochodu na cały dzień w słońcu i nie ma opcji by nie ruszyły xd O tym nie pomyślałem, dzięki ?. Odezwę się jak poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi