Rheged Opublikowano 18 Listopada Udostępnij Opublikowano 18 Listopada W dniu 23.03.2025 o 22:36, Maciek Kardasz napisał(a): W dniu 12.03.2025 o 08:30, Rheged napisał(a): No nareszcie ktoś warzy z pieprzem! Mam pytanie jak zadałeś pieprz do brzeczki? Rozumiem, że w formie sypkiej? W jakiejś torebce? Jak filtrowałeś? Zmiażdżony w moździerzu i wrzucony do hopspidera. Znajdował sie w brzeczce aż do zakończenia schładzania Ja wiem, że późne pytanie, ale jak to wyszło? Pieprz wyczuwalny? Za mało go było, za dużo? Czy następnym razem dałbyś raczej na koniec fermentacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Kardasz Opublikowano 18 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 8 godzin temu, Rheged napisał(a): Ja wiem, że późne pytanie, ale jak to wyszło? Pieprz wyczuwalny? Za mało go było, za dużo? Czy następnym razem dałbyś raczej na koniec fermentacji? Wszystko idealnie . Nie za mało, nie za dużo. Znalazłem odpowiednią ilość do gotowania. Raczej będę dalej do gotowania dodawał, a jakbym miał dać to zmniejszyłbym dawkę i zalał mocnym alkoholem na dzień lub dwa. Rheged 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się