Jump to content

[Blog Dori]Wee-heavy – wskazówki do zacierania, chmielenia i fermentacji


Pierre Celis

Recommended Posts

Wee-heavy, jak każde mocne piwo to wyzwanie dla piwowara. Właściwie każdy etap przygotowania brzeczki i piwa wymaga od nas sporego zaangażowania.  Jednak każdy średnio zaawansowany piwowar jest w stanie sobie z tym wyzwaniem poradzić. ZACIERANIE Wee-heavy powinno być zacierane bardziej na “słodko”, czyli w wyższych temperaturach, bardziej korzystnych dla działania […]

Artykuł Wee-heavy – wskazówki do zacierania, chmielenia i fermentacji pochodzi z serwisu blog.homebrewing.pl.

View the full article

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.