aldorn Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 #2 Rivenes Owner Svein Rivenes Collected by Håken Hveem Place Dyrvedalen NCYC 3545 Pitch 37.0°C Kveik Y Harvest top Fermentation time 60 hours Time to harvest 60 hours Species Saccharomyces cerevisiae Strains 7 Wort boiled Y Preservation Jar in the fridge Taste: Produces clear orange-like flavours, similar to #1. There is also a faint acidic tinge. Provenance: Rivenes says he got the yeast from relatives who ran the farm before him, and that they in turn got it from his grandpa. Before that he doesn't know. People in Dyrvedalen have been sharing the yeast freely with each other, so the people there consider that the valley has a single kveik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się