aldorn Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 #14 Eitrheim Owner Reidar Eitrheim Collected by Lars Marius Garshol Place Bleie NCYC 4284 Pitch 37.0°C Kveik Y Can be dried Y Harvest either Fermentation time 96 hours Permissions Research: Yes Wort boiled Y Preservation Dried flakes Provenance: Jakob Eitrheim (born 1920) got this yeast from his father, who again has it from his grandfather, who was brewing back in the 1860s. Both used it on the farm Eitrheim, just outside of Odda. Jakob doesn't know anything about before then. Reidar, who gave the yeast to me, is Jakob's grandson. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się