aldorn Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 (edytowane) #22 Stalljen Owner Stig Jarle Seljeset Place Grodås NCYC 4360 Pitch 31.0°C Kveik Y Can be dried Y Harvest either Fermentation time 72 hours Time to harvest 24 hours Bacteria N Species Saccharomyces cerevisiae Strains 5 Permissions Research: Yes, Share with brewers: Yes, Sell commercially: Yes Wort boiled N Preservation Dried flakes Provenance: Seljeset got the yeast from his father in the 70s and has been using it ever since. He has never mixed it with any other yeast. He calls his brewery 'Stalljen' (means 'stable') because it's in the house that used to be the stable on the farm. Some people spell it 'Staljen', but that's wrong. Many write his name as 'Stig Staljen', but this is doubly wrong. He has given yeast to Olav Sverre Gausemel sometimes, see #18. Edytowane 14 Sierpnia 2020 przez aldorn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się