Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

#22 Stalljen

Owner Stig Jarle Seljeset
Place Grodås
NCYC 4360
Pitch 31.0°C
Kveik Y
Can be dried Y
Harvest either
Fermentation time 72 hours
Time to harvest 24 hours
Bacteria N
Species Saccharomyces cerevisiae
Strains 5
Permissions Research: Yes, Share with brewers: Yes, Sell commercially: Yes
Wort boiled N
Preservation Dried flakes

Provenance: Seljeset got the yeast from his father in the 70s and has been using it ever since. He has never mixed it with any other yeast. He calls his brewery 'Stalljen' (means 'stable') because it's in the house that used to be the stable on the farm. Some people spell it 'Staljen', but that's wrong. Many write his name as 'Stig Staljen', but this is doubly wrong. He has given yeast to Olav Sverre Gausemel sometimes, see #18.

Edytowane przez aldorn
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.