aldorn Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 #23 Otterdal Owner John Anfinn Grodås Collected by Ståle Raftevold Place Otterdalen, Hornindal Pitch 29.0°C Can be dried Y Wort boiled N Preservation Dried flakes Provenance: John Anfinn Grodås got this yeast from Rasmus O. Otterdal in the 1980s. He has been using it since. The yeast was probably shared between the farms in Otterdalen before the 80s. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się