Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

#28 Halvorsgard

Owner Bjarne Halvorsgard
Collected by Lars Marius Garshol
Place Ål
Pitch 32.0°C
Phenolic Variable
Can be dried Y
Harvest top
Fermentation time 72 hours
Species Saccharomyces cerevisiae
Strains 6
Wort boiled Y
Preservation Dried

Provenance: He doesn't know where the yeast comes from. As far as he knows it's always been on the farm. They have often exchanged yeast with Sverre Skrindo, so this may be the same as #27.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.