aldorn Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 #28 Halvorsgard Owner Bjarne Halvorsgard Collected by Lars Marius Garshol Place Ål Pitch 32.0°C Phenolic Variable Can be dried Y Harvest top Fermentation time 72 hours Species Saccharomyces cerevisiae Strains 6 Wort boiled Y Preservation Dried Provenance: He doesn't know where the yeast comes from. As far as he knows it's always been on the farm. They have often exchanged yeast with Sverre Skrindo, so this may be the same as #27. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się