otwieraczdopiwa Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Cześć wszystkim, jestem nowy na forum. Poważne pytanie. Jak kształtuje się zbilansowany budżet browaru restauracyjnego w centrum dużego miasta? Jaką część powinien zająć czynsz za lokal, jaką leasing za sprzęt? Jak wygląda udział w dochodach piwa, gastro i ew gadżetów? Na czym tak naprawdę zarabiają browary restauracyjne, a co jest tylko driverem dla klientów? Myślę jak to ugryźć pisząc ćwiczeniowy biznesplan. Polećcie jakieś źródła, gdzie mogę poczytać o finansowej stronie biznesu pt "browar restauracyjny". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 A gdzie już szukałeś i do jakich źródeł dotarłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 3 godziny temu, otwieraczdopiwa napisał: Cześć wszystkim, jestem nowy na forum. Poważne pytanie. Jak kształtuje się zbilansowany budżet browaru restauracyjnego w centrum dużego miasta? Jaką część powinien zająć czynsz za lokal, jaką leasing za sprzęt? Jak wygląda udział w dochodach piwa, gastro i ew gadżetów? Na czym tak naprawdę zarabiają browary restauracyjne, a co jest tylko driverem dla klientów? Myślę jak to ugryźć pisząc ćwiczeniowy biznesplan. Polećcie jakieś źródła, gdzie mogę poczytać o finansowej stronie biznesu pt "browar restauracyjny". A próbowałeś w browarach restauracyjnych? na tym forum będzie bardzo ciężko takie info otrzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się