Philogy Opublikowano 11 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 (edytowane) Mam niedokończoną myjkę do butelek. Szacuję, że zostało wykonane jakieś 85% pracy. Koszt dotychczasowej inwestycji to jakieś 450zł. W zestawie jest: - zbudowana obudowa, - pompa, - grzałka, - rurki - i inne części ze zdjęcia Odstąpię za symboliczne 100zł, które pokryją koszty pakowanie i wysyłki. Fajnie gdyby znalazł się ktoś, kto zajmie się dokończeniem tematu i wstawi na forum zdjęcia działającego urządzenia. Edytowane 11 Września 2020 przez Philogy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert87 Opublikowano 11 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Biorę! Dokończę z przyjemnościąWysłane z mojego Ektra przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Philogy Opublikowano 11 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 (edytowane) No to się cieszę. Jeżeli możesz odebrać to zapraszam do mnie, jeżeli nie to pójdzie spedytorem. Daj znać co robimy? Edytowane 11 Września 2020 przez Philogy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert87 Opublikowano 11 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Skąd jesteś?Wysłane z mojego Ektra przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Philogy Opublikowano 11 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Jestem z Gdańska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwosz86 Opublikowano 11 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 3 godziny temu, Philogy napisał: Mam niedokończoną myjkę do butelek Siema. Uruchamiałeś tą pompę od zmywarki? Masz może jakieś pomoce, linki, porady jak ją podłączyć? U mnie z tej pompy wychodzą po dwa kable czarne i dwa czerwone. Nie zabierałem się jeszcze za to, pomyślałem, że może najpierw zasięgnę porady jak to podłączyć, żeby czegoś nie zepsuć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Philogy Opublikowano 11 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Parę lat temu, kiedy to budowałem to sprawdzałem działanie pompy i innych elementów i wszystko działało - z głowy więc nie powiem co dane kolory przewodów robią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tkaczu Opublikowano 12 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 przerabiał!em ten temat ostatnio i obawiam się ,że pompa od zmywarki ma za małą wydajność do podania cieczy na 25 butelek tymi dyszami na zdjęciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Philogy Opublikowano 12 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Miałem wcześniej taki sam projekt zrobiony na bazie zmywarki w domu - wkładałem taki moduł/adapter dostosowany do zmywarki domowej i butelki były czyściutkie. Robert87 - potwierdź, że nadal jesteś zainteresowany, bo mam jeszcze inne zapytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi