artur.sukiennik Opublikowano 23 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Cześć, mam na imię Artur jak wskazuje mój nick? Mam 26 lat żonę i dwa koty;-) własny alkohol robię od jakich 10 lat. Na początku była to zabawa w wina, od 2 lat produkuję własny alkohol wysoko procentowy potocznie zwany bimberkiem;-) W zeszłym roku pod choinkę otrzymałem 50l gar i tak rozpocząłem zabawę z piwami;-) Intensywnie czytałem forum i znajdowałem wszystkie interesujące mnie odpowiedzi. To prawdziwa skarbnica wiedzy;-) Za mną 12 warek;-) W przyszłość napewno będę miał pewnie parę pytań dlatego postanowiłem się zarejestrować;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 23 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 (edytowane) Powodzenia w forumowaniu, dalszego powodzenia w warzeniu. PS. polecam mapę. Może się okazać, że sąsiad też warzy i pomoże w razie w. Edytowane 23 Września 2020 przez zasada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi