Dark Opublikowano 18 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 Witam wszystkich!!! Obserwuje forum od połowy 2018 roku. Wtedy również rozpocząłem przygodę z piwowarstwem domowym. Natomiast wcześniej miałem do czynienia z mocniejszymi trunkami. Za sprawką mojego kolegi spróbowałem uwarzyć pierwszą warkę i tak to się zaczęło... Proces produkcji piwa pochłoną mnie całkowicie, podoba mi się zarówno strona techniczna jak i praktyczna. Lubie degustować i warzyć piwa ciemne. Chociaż pierwszy Stout był niezbyt udany to nie zniechęciło mnie to do dalszych prób. Moj domowy browar jest zlokalizowany w zagłębiu wapienniczym dzieki czemu mam w kranie wode idealnie nadającą się na piwa ciemne, które tak uwielbiam. Mam za sobą ok 15 warek i kolejne dwie są w drodze. W przerwach pomiędzy warzeniem pracuje, szewndam się po górach, gotuje, robię wina, cydry, nalewki i realizuje inne dziwne misje . pozdr!!! anatom i Gawron 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 18 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 Powodzenia w warzeniu i forumowaniu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi