Eryk Ciepiela Opublikowano 20 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Rozważam zakup kotła zacierno-warzelnego. Jakie na ten czas widzicie najciekawsze opcje? Wymagania brzegowe: elektryczny, programowalny, pojemność 30-45l, możliwie kompaktowy, do eksploatacji 10-20 warek rocznie, do ~3k PLN. Jaki sprzęt byście polecili z tej półki? Wszelkie opinie mile widziane. Z góry dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwosz86 Opublikowano 20 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Siema. Według mnie chyba najlepszym wyjściem dla ciebie jest poczytanie o najpopularniejszych kociołkach w wątkach, które znajdują się na forum (wklejam linki poniżej). Masz tam dużo opinii, są opisy wad i zalet, najczęstszych usterek i jak sobie z nimi radzić oraz jak małym nakładem wprowadzać lekkie usprawnienia. Wiesz jak to jest, tutaj każdy będzie polecał to co sam posiada. Decyzja musi należeć do Ciebie Kiedyś czytałem o nich i jak ja bym się kiedyś zdecydował na zakup czegoś podobnego to pewnie wybrałbym Coobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hary86 Opublikowano 20 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Nie rozumiem Piwosz dlaczego każesz mu czytać i to jeszcze tyle, zamiast podać gotowe rozwiązanie. Kompletnie bez sensu ? Piwosz86 i Gawron 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 20 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Sprzętu o takim wybiciu i w takim budżecie nie trudno znaleźć bo jest mało. Coobra CB3 Pro lub Coobra CB5 Pro chyba najlepsze z propozycji. Są jeszcze ich odpowiedniki pod innymi nazwami, ale nie wiem czy w takich samych pojemnościach. Co do pracy na takim urządzeniu też się nie wypowiem, ale w wątku tym sprzęcie można sobie poczytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi