Szymon Zok Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Gorąca prośba,niestety drożdże nie ruszyły podczas hydratacji, robię piwo z brewkitu-mexican cerveza.Jak myślicie jeżeli nie ruszą to mogę jutro dać nowe? Czy po brzeczce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 6 minut temu, Szymon Zok napisał: Gorąca prośba,niestety drożdże nie ruszyły podczas hydratacji, robię piwo z brewkitu-mexican cerveza.Jak myślicie jeżeli nie ruszą to mogę jutro dać nowe? Czy po brzeczce? Możesz. Ja najczęściej zadaję na drugi dzień drożdże, bo dochładzam brzeczkę w lodówce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jancewicz Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Skąd wiesz, że nie ruszyły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 32 minuty temu, Jancewicz napisał: Skąd wiesz, że nie ruszyły? Bo napisał w 2 tematach majlosz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Po rehydracji ciężko jest ocenić żywotność drożdży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi