kris2682 Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Nie wiem gdzie i czy to umieścić więc tu. Nie żeby robić zła reklamę ale ku przestrodze. Rozwaliło mi 4 butelki Pinta Mini Maxi Ipa. Kolejnych 6 wylałem. Przestraszyłem się nie na żarty. Pierdyknelo w lodowce. Dziwne jest to że szklana półka nie pękła ale jedno ze szkieł wbiło się w twardy plastik na "plecach lodówki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 znana sprawa, gdzie kupiłeś te butelki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris2682 Opublikowano 30 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Kurde chyba smak piwa sklep online ale ręki nie dam sobie uciąć bo kupuje z różnych miejsc. Jakoś mi ono nie podchodziło i tak męczyłem od jakiś 3 tygodni. Wiadomo co było przyczyną? Infekcja jakąś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1d Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Może skontaktuj się z producentem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris2682 Opublikowano 30 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Na ich stronie jest napisane że wycofali cześć bo przegazowane. Dla tych paru butelek nie warta gra świeczki. Napisałem post żeby jak ktoś jeszcze ma to do schronu to schował, żeby się komu krzywda nie stała x1d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi