Tommy64 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Witam wszystkich, Czy ktoś z koleżaneki/kolegów z Warszawy mógłby mnie wesprzeć w kwestii ześrutowania kilku kilogramów słodu? Sklep przysłał mi nieześrutowany a nie chcę już tego odkręcać. Będę wdzięczny za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaniutek Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Mogę pomóc w Raszynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
browar yaga Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 W Sochaczewie chętnie pomogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1d Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Może pogadaj z @Piwny Kraft na Stalowej byś miał blisko... Sam się średnio polecam, bo śrutuję zelmerem, ale jakbyś miał po drodze na Bielany i brak lepszej opcji to służę pomocą. Zresztą przystawkę do zelmera nabyłem właśnie w takiej sytuacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi