Dagome Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Ja nie mam problemu z letnimi infekcjami. W zeszłym roku uwarzyłem w ciągu wakacji 20 warek. Nie wyłapałem żadnych infekcji. W tym roku póki co też bez problemów. Jak się chce i się stara, to można. Lato to cudowna pora na Belgi. Dodam jeszcze, że konsekwentnie od pierwszej warki zasysam ustami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasintus Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Ja nie mam problemu z letnimi infekcjami. W zeszłym roku uwarzyłem w ciągu wakacji 20 warek. Nie wyłapałem żadnych infekcji. W tym roku póki co też bez problemów. Jak się chce i się stara, to można. Lato to cudowna pora na Belgi. Dodam jeszcze, że konsekwentnie od pierwszej warki zasysam ustami Kurde, muszę kiedyś się do ciebie wybrać i poasystować przy warzeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Ja nie mam problemu z letnimi infekcjami. W zeszłym roku uwarzyłem w ciągu wakacji 20 warek. Nie wyłapałem żadnych infekcji. W tym roku póki co też bez problemów. Jak się chce i się stara' date=' to można. Lato to cudowna pora na Belgi. Dodam jeszcze, że konsekwentnie od pierwszej warki zasysam ustami [/quote']Kurde, muszę kiedyś się do ciebie wybrać i poasystować przy warzeniu. Chcesz mu zawlec jakieś cholerstwo z Komorowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagome Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Kurde, muszę kiedyś się do ciebie wybrać i poasystować przy warzeniu. He, he, zapraszam Zawsze może być to kwestią kiepskiego podniebienia - po prostu nie wyczuwam. Za to miałem parę razy zakażone piwo warzone wiosną Dodam, że mój zeszłoroczny lipcowy dubbel na THG, któremu w czasie burzliwej piana zatkała rurkę fermentacyjną i wytrwało wieko, i stał tak pół dnia na otwartej fermentacji, nie ma ani śladu zakażenia. PS. Błąd! Miałem w zeszłym roku jedną delikatną aptekę w weizenie. Biję się w pierś! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi