Fall095 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Witam. Mam takie składniki: 3 kg pszeniczny jasny 3 kg monachijski jasny 0,4 karmelowy 600ebc Drożdże White Labs WLP300 Hefeweizen Ale To moje pierwsze pszeniczne. Jakie mają być etapy zacierania infuzyjnego, (bo na dekokcje nie mam warunków)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 2 godziny temu, FallVaultBoy napisał: To moje pierwsze pszeniczne. Jakie mają być etapy zacierania infuzyjnego, (bo na dekokcje nie mam warunków)? Pytanie bardziej do Piaskownicy niż do Receptur autorskich. Czy dekokt, czy infuzja, czy podgrzewanie bezpośrednie: spójrz na schemat Anteksa. Fall095 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fall095 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Szukałem dokładnie tego. Dzięki zasada. XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się