smola Opublikowano 3 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Padł mi czujnik w sterowniku pamel, producent podaje na stronie, że to DS18B20+. Na kablu nigdzie nie mogę znaleźć oprócz strony producenta sterownika. Natomiast pełno jest DS18B20. Orientujecie się może jaka jest różnica między nimi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert87 Opublikowano 3 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Żadnej nie maWysłane z mojego Ektra przy użyciu Tapatalka smola 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JsKefir Opublikowano 3 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 żadna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczawiosław Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Za dokumentacją "+Denotes a lead-free package. A “+” will appear on the top mark of lead-free packages." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi