bielok Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Cześć. Jeśli ktoś ma blisko do nich. albo przejeżdzą gdzieś w okolicy, poprosze o kontakt na PW. Musze tam zrobić drobny zakup a IBC nie wyraziło zgodzy na wysłanie do mnie tej rzeczy poczta tylko kurierem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 A co potrzebujesz? U mnie w Rudzie Śląskiej jest INN ale ceny mają wyższe niżeli IBC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Cześć. Jeśli ktoś ma blisko do nich. albo przejeżdzą gdzieś w okolicy, poprosze o kontakt na PW. Musze tam zrobić drobny zakup a IBC nie wyraziło zgodzy na wysłanie do mnie tej rzeczy poczta tylko kurierem. Fajnie sie u nich robi zakupy tylko ten kurier :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIC Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Czy ktoś robił zakupy w IBC osobiście (tzn. w Mirkowie)? Mam zamiar się tam wybrać ale nie wiem czy detalistów obsługują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Tak, obsługują. Byłem i wielu innych też było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysmis Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Jaka jest cena przesyłki kurierskiej w IBC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi