Jump to content

[Alchemia - Podcast o Piwie] #39: Piwo jako towar luksusowy, Marcin Ostajewski i Chłodzenie Fermentacji


Pierre Celis

Recommended Posts

01:28– Sprawa o tym czy piwo rzemieślnicze to towar luksusowy, o pastry sour i o recepcie na pandemię. 17:05 – Wywiad z Marcinem Ostajewskim z Browaru Fortuna. 01:00:45 – Laboratorium o tym jak i czym chłodzić fermentującą brzeczkę. Jesteśmy na: ? YouTube - https://bit.ly/3binY2U ? Spotify - https://spoti.fi/2KfWAqu ? SoundCloud - https://bit.ly/34Mmuvn ? iTunes - https://goo.gl/x4SFYk ? Stitcher - https://goo.gl/bXXvpK ? TuneIn - https://goo.gl/aktiyA ?️ mp3 do pobrania z Google Drive - https://bit.ly/3aiLlYZ Alchemia - Podcast o piwie Zapraszają: Przemek Iwanek - Piwo i Cydr Mateusz Puślecki - Mazowiecki Oddział PSPD (pspd.org.pl) Olek Hurko - Browar Gliss, Janek Gadmoski - Alderaan Brewery / Browar Monsters (www.fb.com/browarmonsters/)

Przeczytaj cały wpis

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.