andrew Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Spodobało mi się u Was:D i do tego smacznie prawicie wiec zdecydowałem zacząć przygodę w piwowarstwem domowym, jak na razie mam za sobą miodowe i puszkę ale zbieram informacje i startuje w zacieranie. Pozdrawiam z Dąbrowy Górniczej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Witam. No to zacieraj. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slotish Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Witaj na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 (edytowane) powiem szczerze ze dla osoby ulicy to temat piwowarstwa w domu to jakaś masakra... wino, chleb, wędliny, nawet bimber spoko ale piwo to prawie jakaś magia... a po miesiącu czytania o wszystkim jestem psychicznie gotowy, teraz finanse:D ale powoli:D impulsem była rozmowa i możliwość skosztowania piwa w częstochowie na alei dobrego smaku. teraz wiem z kim rozmawiałem:D Dzięki za wsparcie! Edytowane 30 Sierpnia 2010 przez andrew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Witamy ,witamy powodzenia przy warzeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 I ja witam z zagranicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi