anteks Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Ja tez nie mam problemu, interesuje mnie ten mityczny stożek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshko Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Z hopstoperem ten mityczny stożek będzie ciągle mitem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek42 Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 (edytowane) Tak to u mnie wygląda ... Edytowane 3 Maja 2021 przez jarek42 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grześ Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 A czy nie można chmielić na zimno w wygotowanej pończosze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joosto Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 21 minut temu, Grześ napisał: A czy nie można chmielić na zimno w wygotowanej pończosze? Można, ale istnieje ryzyko, że granulat nadal pozostanie granulatem. Szczególnie gdy granulatu jest dużo a pończocha ciasnawa. Grześ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi