Igor Siemieniuk Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 (edytowane) Kupiłem na Ali reduktor CO2, gdzie w opisie sprzedawca twierdził, że nadaje się on do piwowarstwa. Był komplet zdjęć ale mojej uwadze umknęło, że ten gwint do butli jest jakiś inny... (zdjęcie). Czy można do tego teraz zastosować jakąś przejściówkę/redukcję, aby ten reduktor można było przykręcić do standardowej butli CO2 z gwintem W21,8? Jaki to w ogóle jest gwint/standard w tym chińczyku? Dla porównania załączam zdjęcie gwintu mojego starego reduktora. Edytowane 22 Kwietnia 2021 przez Igor Siemieniuk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Kup inny, pasujący do butli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koora Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 (edytowane) na zdjeciu widać ze jest wykrecany z regulatorahttps://a.aliexpress.com/_mMGcy1dhttps://a.aliexpress.com/_mN0K56T @Igor Siemieniuk Edytowane 22 Kwietnia 2021 przez Koora Igor Siemieniuk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Siemieniuk Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 (edytowane) 20 minut temu, Koora napisał: na zdjeciu widać ze jest wykrecany z regulatora Niestety nie jest wykręcany - to zmyła. Ale ta przejściówka z CGA320 na W21.8 może być właśnie tym, co pomoże. Dzięki! CGA320 - to jest ten szczegół, którego mi brakowało Edytowane 22 Kwietnia 2021 przez Igor Siemieniuk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi