InsaneUki Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Cześć. Jako że robię 40 litrowe warki chodzi mi po głowie zakup kega 50l z zaworem i do tego głowice. Prócz tego butle CO2 i inne niezbędne. Przerabiał ktoś z Was taki temat? Jest to możliwe w warunkach domowych? W co konkretnie musiałbym się zaopatrzyć? Pozdrawiam Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 10 minut temu, InsaneUki napisał: Cześć. Jako że robię 40 litrowe warki chodzi mi po głowie zakup kega 50l z zaworem i do tego głowice. Prócz tego butle CO2 i inne niezbędne. Przerabiał ktoś z Was taki temat? Jest to możliwe w warunkach domowych? W co konkretnie musiałbym się zaopatrzyć? Pozdrawiam Łukasz Potrzeby będzie keg, butle i inne niezbędne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InsaneUki Opublikowano 31 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 8 minut temu, anteks napisał: Potrzeby będzie keg, butle i inne niezbędne Dzięki. Doceniam poczucie humoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1d Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Dorzuciłbym wózek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 6 minut temu, InsaneUki napisał: Dzięki. Doceniam poczucie humoru. Napełniasz jak każdego innego, różnica tylko w wadze kega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InsaneUki Opublikowano 31 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Wydaje mi się że to wykręcenia korka (fittingu) potrzebne są jakieś narzędzia. Googlam i nie mogę nic konkretnego namierzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 jaki masz fitting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi