Steku Opublikowano 16 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 Cześć, mam na fermentacji witbira (dwa i pół tygodnia ~17 stopni) w niedzielę chciałem butelkować. Zastanawiam się czy w przypadku witbira czy innych piw pszenicznych robić Cold Crush? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł76 Opublikowano 16 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 Bez Cold Crush'a. Przeniczne mają być mętne, poza tym nie chmielisz ich "na zimno". Podnieś trochę temperaturę do niedzieli, żeby dobrze dofermentowały. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dirk gently Opublikowano 12 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 "Cold Crush" to brzmi jakoś nekrofilsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oli97 Opublikowano 15 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 "Cold Crush" to brzmi jakoś nekrofilsko Raczej tak dlatego polecał bym cold crash Gesendet von meinem moto g(9) play mit Tapatalk Pingwinho i dirk gently 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się