Aethelwulf Opublikowano 7 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 Witam. Jakiś czas temu kupiłem używany śrutownik z Biowinu. Przykręciłem boczne śruby do oporu, środkową do regulacji dałem na jak najbardziej odkręconą, żeby zobaczyć jak śrutuje - i jest problem. Wychodzi dosłownie mąka. Chcąc uzyskać normalną śrutę, musiałem boczne śruby popuścić aż do połowy, no a przecież do regulacji powinna być środkowa, nie? Nie wiem, źle złożyłem, śruby nie te, czy o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawc Opublikowano 7 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 Ten typ tak ma. Podłuż kilka podkładek pod boczne śruby.Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aethelwulf Opublikowano 7 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 Godzinę temu, mkrawc napisał: Ten typ tak ma. Podłuż kilka podkładek pod boczne śruby. Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka Dzięki, tak zrobię, tylko nie wiedziałem, czy ze mną to coś nie tak :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi